Zur Startseite wechseln

Gesuche (3)Sylv BMC
Suche für Frankreich alle Typen gebrauchte Schalungen PERI DOKA .u.s.w...
Suche für Frankreich alle Typen gebrauchte Schalungen PERI DOKA .u.s.w...
Tel: + 33 6 27 41 39 99

Frankreich

vor Ein Tag 35min

MUSTAFA ÇAKIR
Бетонова инсталация 30 м3 с планетарен миксер, безплатна доставка
бетонова инсталация 30 м3 с планетарен миксер, безплатна доставка място на производство-турция v?ber-telegram-whatsapp: +905453471761 няма нужда да проучвате инсталации за сглобяване на бетон втора употреба на разумни цени. нашата компания ви предлага възможността да имате нов завод за бетон на същите цени. бетонова инсталация 30 м3 с планетарен миксер, безплатна доставка всички наши бетонни заводи са изградени на базата на напълно автоматична операционна система и 24-часов инфрачервен принцип. нашите цени и спецификации за нашите продукти са посочени в промоционалните изображения.можете да направите отстъпка-увеличете количеството на продукта, посочено в нашата ценова оферта, според вашите нужди. инфраструктурният проект, който трябва да подготвите, се предоставя безплатно от нашата компания след първото отваряне. инсталацията принадлежи на нашата компания и е напълно безплатна.
2 години гаранция срещу производствени дефекти и имаме възможност да се намесим в рамките на 72-120 часа във всяка страна по света. посетете нашия уебсайт или се свържете с най-близкия ни представител на клиента, за да гледате промоционалното видео и да получите повече подробности.

Türkei

vor 7 Tagen 30min

Privater Anbieter

NEB
ALL FORMWORK
Need of Wall and Slab formwork .

Deutschland

vor 19 Tagen 4min

Suchauftrag

Als registrierter Nutzer können Sie einfach ein kostenloses Gesuch in unserem Marktplatz plazieren und den zahlreichen Besuchern auf Machinerypark präsentieren.

Suche +

Suche

Bereich Kategorie